Manikir

Manikir Beograd

Pored klasicnih manikirskih tretmana nudimo vam program kozmetike noktiju, u smislu pojacavanja ili nadogradnje u svim mogucim tehnikama rada, uz primenu najkvalitetnijeg materijala. Pored perfekcije. garantujemo kvalitet i trajnost.

Svi zaposleni u salonima “Miki” imaju posebnu likovnu nadarenost, tako da je vaša mašta I želja, u realizaciji oslikavanja ili ukrašavanja noktiju, za nas igra.

Vidite prvi

Profesionalni Manikir

Pored klasičnih manikirskih tretmana nudimo Vam program kozmetike noktiju, u vidu pojačavanja ili andogradnje u svim mogućim tehnikama rada, uz primenu najkvalitetnijeg materijala. Pored perfekcije, garantujemo kvalitet i trajnost.

Nalazimo se u centru Beograda. U našem periodu rada je prošlo preko 30.000 zadovoljnih lica. Možemo da se pohvalimo da smo počeli medju prvima da se bavimo tehnikama nadogradnje noktiju u Beogradu.

Godinama smo vežbali i usavršavali naš likovni rad crtanja na noktima, kao i na njihovom negovanju. Koristimo najbolje aparate, gelove i tretmane kako bi vaši nokti bili zdravi, lepi i uredni.

Poslednje iz galerije

Šta je sve uključeno

Jako nam je važno da pored izgleda, Vaši nokti budu zdravi. Naš stučni tim će pružiti najbolju medicinku uslugu Vašim noktima kako bi oni bili zdravi i lepo negovani.

Želeli bi ste da Vaši nokti budu prekosnoveno iscrtani. Ne brinite se naš stučni tim je likovno nadaren i uspeće da zadovolji sve Vaše želje.

Oblikujemo nokte po Vašoj želji. Želite li špicaste, zaobljene … tu smo da napravimo za Vas…

Svidja Vam se kako radimo?